Asukastiedote 24.11.2015

25.11.2015

Pesutupa
Pesutupaan tullaan asentamaan uusi Talpet Santra-puhelinrahastin. Käyttäjä voi suorittaa maksun soittamalla palvelunumeroon joko matka- tai lankapuhelimella. Soittamiseen voi käyttää prepaid-liittymää. Kone käynnistyy vasta, kun ohjelma käynnistetään. Tarkemmat ohjeet toimitetaan pesutupaan. Tarvittaessa apua voi pyytää huoltomies Ahti Määttäseltä. Rahastimen asennusajankohta ilmoitetaan heti, mun se tiedetään.

Asukasilta
Tammikuussa 2016 järjestetään asukasilta peruskorjaushankkeen suunnittelusta. 
Ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.


Jäteastioiden käyttö
Asukkaiden tulisi huolehtia jätteitä viedessään, että jäteastioiden kannet tulevat kiinni. Mikäli kansi jää avoimeksi, pääsevät eläimet jätteisiin käsiksi ja ne yleensä levittävät jätteet ympäri roskakatosta.

Mikäli astiat ovat niin täynnä, että jätteitä ei voi oman katoksen astioihin laittaa, asukkaita pyydetään viemään ne jonkun muun katoksen astiaan. Alueella on 12 jätekatosta, joten jostain löytynee astia missä on tilaa.

Kasteluletkut
Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin kasteluletkuja ei enää tarvita. Muistuttaisin kaikkia siitä, että letkut tulee ehdottomasti irrottaa seinässä olevasta hanasta ennen pakkasten tuloa - myös silloin kun hana on kätketty terassin uumeniin.

Tavaroiden säilytys talviaikaan
Pihan syyssiivouksen yhteydessä on myös syytä tarkistaa, että pihalla säilytettävät tavarat on sijoitettu niin, etteivät ne vahingoitu talvella katolta väistämättä putoavasta lumesta.

Valot ja kynttilät
Muistutan varovaisuudesta avotulen kanssa. Kynttilöitä ei saa koskaan jättää palamaan ilman valvontaa, ei ulkona eikä sisällä. Ulkona kynttilöitä tai roihuja ei saa polttaa 1,5 metriä lähempänä talon rakenteita. Sisäänkäyntien rapuille tai puisille terasseille tulia ei saa laittaa. Kynttilöitä voi polttaa ulkokäyttöön tarkoitetuissa lyhdyissä riittävän etäällä rakenteista. Ulkoroihujen on oltava niin tukevia, etteivät ne voi kaatua tai siirtyä paikaltaan esimerkiksi tuulen voimasta. Yöksi ei roihuja eikä kynttilöitä saa missään tapauksessa jättää palamaan.

Sisälläkin on syytä olla varovainen. Yläkertaan ei pidä jättää kynttilöitä yksin, jos ihmiset ovat alakerrassa, tai päinvastoin. Muistakaamme kaikki, että asumme puutaloissa.

Myös sähköisten ulkovalojen kanssa tulee noudattaa varovaisuutta. Edulliset tai huonolaatuiset valosarjat kuumenevat helposti ja aiheuttavat oikosulkujen vaaraa. Lisäksi ulkovalojen johdot tulee laittaa niin, että ne eivät haittaa teiden aurausta. Jos johdot menevät auratessa poikki, on vastuu asukkaalla.

Lumityöt ja liukkauden torjunta
Taloyhtiössämme sisääntulotasanteiden ja -käytävien puhdistaminen lumesta ja liukkauden torjunta kuuluvat asukkaille. Asukkaat voivat hakea hiekoitussepeliä oman sisääntulonsa hiekoittamiseen kolmesta eri paikasta. Huoltorakennuksen takana on yksi säiliö. Toiset säiliöt ovat 14N-muuntajarakennuksen seinustalla sekä 12L-talon päädyssä olevan roskakatoksen seinustalla.

15.04.2019Tiedotteet jaetaan sähköisesti
25.11.2015Asukastiedote 24.11.2015
11.11.2015Palautetta tai kysymyksiä vedensäästöohjelmasta
27.04.2015Korvausilmaventtiilien käyttö- ja huolto-ohjeet
10.03.2015Korvausilmaventtiilien asennus alkaa 16.3.
28.01.2015Kerhohuoneella uusia jumppa- ja leikkivälineitä
27.10.2014Kannelkylä lokakuun Avotakka-lehdessä
23.09.2014Asukastiedote 7/2014 on ilmestynyt
17.07.2014Uusi asukastiedote 6/2014 nyt luettavissa
11.07.2014Anna palautetta uudistuvista Kannelkylän nettisivuista

Siirry arkistoon »