Laajakaista

Taloyhtiössä on Elisan Kiinteistökuitu ja kaikkiin asuntoihin saatavilla yhtiövastikkeeseen sisältyvä Saunalahti Huoneistokaista perusnopeudella 10M (VDSL2-yhteys). Tämän maksuttoman yhteyden saat käyttöösi tilaamalla sen täältä https://kauppa.saunalahti.fi/#!/nettiliittymat/kiinteat-laajakaistat  tai Elisan asiakaspalvelusta, p. 01019 0230 (mpm/pvm, avoinna Ma-Pe 8-19, La 10-16.30).  

Maksuton yhteys on alempi tilaussivulla tarjotuista vaihtoehdoista. Samalta sivulta voi myös tilata lisänopeuksia, 50M 4,90€/kk tai 100M 9,90€/kk. Langaton modeemi tulee maksutta liittymän yhteydessä. Saunalahti Huoneistokaistan sijaan voi tilata myös Elisa Viihteen hintaan 19,90€/kk. Elisa Viihteen voi tilata osoitteesta http://elisa.fi/viihde/ Elisa Viihde tekee televisiostasi uudenlaisen viihdekeskuksen ja vapauttaa sinut nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. 

Elisa Viihde sisältää 100M:n laajakaistayhteyden ja modeemin, HD-tasoisen digiboksin, n. 2500 tuntia tallennustilaa, mobiilisovellukset, joilla voi tallentaa ja hallinnoida ja katsella tallenteita, sekä mahdollisuuden tilata lisämaksullisia sisältöjä, kuten videovuokraamon, ohjelmakirjastoja ja maksukanavapaketteja. 

Sopimus huoneistoliittymästä tulee aina asukkaan nimiin, joten pois muuttaessa on tärkeää muistaa siirtää/peruuttaa myös maksuton laajakaistayhteys. Yhtiöön on myös mahdollista tilata muiden operaattoreiden ADSL-yhteyksiä (esim. työnantajan maksama tietyn operaattorin etätyöyhteys). 

Elisa Viihde on mahdollista tilata myös ilman laajakaistaa tällaisen muun kiinteän laajakaistayhteyden (min. 8M) päälle, mutta silloin hinnassa ei ole huomioitu yhtiövastikkeellista perusnopeutta, vaan hinta on normaali 19,90€/kk.

Hinnat ja nopeudet

Yhteys ja nopeus
Saunalahti Huoneistokaista 10M
Saunalahti Huoneistokaista 50M
Saunalahti Huoneistokaista 100M
Elisa Viihde (100M)
Hinta
0€
4,90€
9,90€
19,90€

Vikailmoitukset

Elisan Häiriötilanteet-sivulta löydät ohjeet, kun liittymä tai palvelu pätkii tai ei toimi ollenkaan. Useimmat ongelmat ratkeavat jo näiden ohjeiden avulla. Siirry sivulle