Kuntoiluhuone

Taloyhtiön kuntosali on huoltorakennuksessa, kerhohuoneen vieressä. Kuntoilukerho on toiminut jo vuodesta 1993. Siihen voi liittyä maksamalla liittymismaksun, jonka jälkeen saa avaimen kuntosalille.


Kuntosalin avaimia saa Kati Kujalalta osoitteesta 14 D 104, puhelin 040 730 2813, sähköposti kati.kujala(at)elisanet.fi

Kuntoiluhuoneen avain palautetaan Katille, kun muuttaa alueelta pois.

Kuntosalimaksu kalenterivuodelle on 20€/talous, ja sen voi maksaa tilille Kannelkylän kuntosali, Nordea, tilinumero FI09 1262 3500 1553 66.

Hyviä treenejä!

Kuntosalin säännöt:

Kuntosalin käyttäjät muodostavat Kannelkylän kuntokerhon. Kuntosalin käyttöä emännöi Kati Kujala. Jäseneksi voi liittyä taloyhtiössä asuva täysi-ikäinen henkilö.

Käyttömaksu antaa käyttöoikeuden koko taloudelle maksamisvuonna. Käyttömaksu käytetään kuntosalivälineistön huoltoon ja hankintoihin.

Kuntosalin käyttöoikeuden ja avaimen saa maksamalla 20 euron käyttömaksun tilille (numero yläpuolella). Avaimen saa Katilta. Avaimetonta henkilöä ei saa päästää kuntoiluhuoneeseen.

Taloyhtiöstä poismuuttava on velvoitettu palauttamaan avaimen. Samoin asukas, joka ei maksa vuoden jäsenmaksua.

Kuntosalin käyttö varataan salilla olevaan varauskirjaan. Jäsen voi varata enintään kolme yhden tunnin vuoroa viikkoa kohden. Salia saa käyttää klo 6-23 välisenä aikana.

Varaamattomat vuorot ovat vapaasti käytettävissä. Jos et voi käyttää varaamaasi aikaa, peru se hyvissä ajoin, näin se saadaan muiden käyttöön.

Jos et ole aiemmin käyttänyt laitteita, tutustu niihin huolella ja aloita varovasti. Kuvallisia ohjeita on kuntosalin seinillä. Voit myös kysyä neuvoa aiemmin kuntosalilla käyneiltä.

Käytä urheiluun sopivia vaatteita (hygieniasyistä vähintään teepaita ja shortsit). Käytä aina sisäjalkineita.

Vastuu salin käytöstä on jokaisella itsellään. Taloyhtiö ei vakuuta käyttäjiä tai laitteita. Vanhemmilla on vastuu alle 18-vuotiaiden salin käytöstä.

Lähtiessäsi muista sulkea tuuletin, ikkuna ja ovet. Lakaise lattia vuorosi jälkeen, ja huolehdi omalta osaltasi tilan siisteydestä. Salissa ei käy siivoojaa!

Voit myös itse kunnostaa laitteita, kiristää ruuveja yms. Jos olet kiinnostunut osallistumaan kuntosalin käytön ideointiin, ota yhteyttä.