Kannelkylän asukastiedotteet

Asukastiedote 7/2014

1. Pitkäaikaisen lainan "Korjauslaina -04" periminen päättyy
Taloyhtiön vuonna 2004 otetun Korjauslainan rahoitusvastikkeen periminen päättyy ja laina päättyy. Osakkaat, joilla on vastikemaksukuitissaan rahoitusvastike "Korjauslaina -04", maksavat vastikkeensa ilman tämän lainan rahoitusvastiketta 1.10.2014 alkaen. Lokakuussa ko. rahoitusvastiketta ei siis enää peritä. 

2. Isännöitsijä
Isännöitsijä Janne Palmroosin sairasloma jatkuu. Hallitus selvittää isännöinnin järjestämisestä uudelleen.

3. Isännöinnin päivystykset
Isännöinnin päivystykset on lopetettu vähäisen kävijämäärän vuoksi. Jatkossa yhteydenotot joko postitse taloyhtiön postilaatikkoon, joka sijaitsee pesutuvan eteisessä tai sähköpostitse toimisto@tilivalvonta.fi.

4. Syysyhtiökokouksen päättämien lisätutkimusten tulokset
Yhtiössä on tehty syysyhtiökokouksen päättämiä lisätutkimuksia taloyhtiön rakenteisiin ja liittyen mm. ilmanvaihtoon ja lämpötiloihin. Osa tuloksista on jo saatu, ja tarkoitus on ollut esittää tulokset yhtenä kokonaisuutena osakkaille. Koska osa tuloksista saadaan vasta myöhemmässä vaiheessa, jaetaan jo valmistuneiden tutkimusten tulokset osakkaille ensi viikon aikana.

Asukasilta koskien kaikkia tutkimuksia järjestetään heti, kun kaikki tutkimustulokset ovat käytettävissä ja kokonaisuus hahmotettavissa. Tämä ajoittuu ajallisesti alustavasti marraskuulle.Kuluvalla ja seuraavalla viikolla tullaan tekemään yläpohjarakenteiden ja terassiparvekkeiden kuntotutkimuksia. Niihin asuntoihin, joissa on terassiparvekkeet, on jaettu tarkempi tiedote ajankohdista, jolloin huoneistoissa  todennäköisimmin käydään. 

5. Jätelava
Kiinteistölle hankitaan tuttuun tapaan sekajätelava. Lava tuodaan keskarille maanantaina 22.9.2014 ja se haetaan pois torstaina 25.9.2014. Lava on tarkoitettu ainoastaan sekajätteelle, ongelmajätteensä jokainen vie itse ongelmajätteiden keräyspisteeseen. Lähin ongelmajätteiden keräyspiste sijaitsee Malminkartanossa.

6. Eläimet alueella
Helsingin kaupungin järjestyssääntöjen mukaisesti koirien ja kissojen vapaana pitäminen kaupunkialueella on kielletty. Pyydämme osakkaita huolehtimaan lemmikeidensä kiinni pitämisestä myös taloyhtiön alueella. Ajoittain piha-aluille asetetaan loukkuja mm. oravia ja citykaneja varten, ja on vaara, että näihin satimiin voi jäädä myös vapaana kulkevia kotieläimiä. 

Lisäksi huomautamme, että taloyhtiön alueella lemmikeiden tarpeilla käyttäminen on kielletty. Jokainen jaksaa viedä lemmikkinsä tarpeilleen taloyhtiön alueen ulkopuolelle.

7. Kerhohuoneen varaukset
Kerhohuoneen varauksia varten on kylän uusille kotisivuille (www.kannelkyla.fi) tehty sähköinen varauskalenteri, jonka käyttö alkaa 18.9. Löydät sen kohdasta Asuminen&Eläminen -> Kerhohuone. Aiemmin tehdyt varaukset on jo viety kalenteriin. 

Kirjautumalla kalenteriin pääset varaamaan aikoja (max. kaksi voimassa olevaa varausta per huoneisto). Vahvistusviestissä saat numerokoodin, jonka avulla saat pesutuvan eteisessä olevan numerolukitun kaapin auki. Kaapista löydät kerhotilaan käyvät avaimet. Jos käytössäsi ei ole nettiyhteyttä tai sähköpostia, voit edelleen tehdä varauksen Laura Kuulasmaan kautta, p. 050 3450056, 12 K 64. Myös avainkaappiin tai varauskalenteriin liittyvissä ongelmissa voit olla yhteydessä Lauraan tai Joni Ruotsalaiseen. Jos pesutuvan avain on kadonnut, voi uutta kappaletta tiedustella huoltomieheltä. 

8. Isännöitsijän yhteystiedot
Ilkka Kuulasmaa (Janne Palmroos) puh. (09) 566 4969 Isännöitsijän sairausloman sijainen on Ilkka Kuulasmaa, yhteystiedot ovat samat kuin yllä. Voit myös lähettää viestin suoraan osoitteeseen toimisto@tilivalvonta.fi Huoltomiehen puhelinnumero on aina 050 552 3506.