Kannelkylän asukastiedotteet

Asukastiedote 5/2014

1. Pitkäaikaisen lainan velkaosuuksien poismaksaminen    
Toukokuussa asukkailla on taas mahdollisuus maksaa oma osuutensa 14G vuotovahinkolainasta. Tästä lainasta on jo aiemmin voinut maksaa oman osuutensa pois. Jos vastikemaksukuitissa ei ole rahoitusvastiketta "14 G vuotovahinko", niin oma lainaosuus on maksettu pois.

Osakkaiden velkaosuudet 14G vuotovahinkolainasta ovat 27.5.2014 seuraavat:

Velkaosuudet

Maksu tulee suorittaa taloyhtiön tilille FI84 2001 3800 0062 06, ilman viitettä 27.5.2014 mennessä. Tiedonanto osassa on mainittava huoneiston numero ja se, että kyseessä on velkaosuusmaksu.  Osakas, joka on maksanut velkaosuutensa, maksaa 1.6.2014 alkaen vastikkeensa ilman tämän lainan rahoitusvastiketta.          Seuraavasta mahdollisuudesta maksaa huoneiston lainaosuus ilmoitetaan lähemmin kyseistä aikaa.  

2. Hallituksen puheenjohtaja  
Lauri Latosaari on eronnut hallituksesta ajankäytöllisistä syistä. Uudeksi varsinaiseksi jäseneksi on noussut Toni Rantanen. Uudeksi puheenjohtajaksi hallitus on valinnut keskuudestaan Nina Gromoffin ja varapuheenjohtajana jatkaa Joni Ruotsalainen.   

3. Varsinainen kevätyhtiökokous 
Yhtiökokous pidetään keskiviikkona 4.6.2014 kerhohuoneella klo 17.30. Ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan klo 17.15 alkaen. Kokouksessa käsitellään kevätyhtiökokoukselle kuuluvat asiat, joita ovat mm. toimintakertomus ja tilinpäätös.

4. Syysyhtiökokouksen päättämien lisätutkimusten tulokset
Yhtiössä on tehty syysyhtiökokouksen päättämiä lisätutkimuksia taloyhtiön rakenteisiin ja liittyen mm. ilmanvaihtoon ja lämpötiloihin. Odotamme saavamme näistä tulokset lähiaikoina. Tutkimusten tuloksista järjestetään myöhemmin tiedotustilaisuus/asukasilta.                          

5. Jätepisteet
Tiedoksi uusille asukkaille ja muistutukseksi vanhoille asukkaille, Kannelkylässä on lasi-, metalli- ja pahvinkeräys astioita.  Lasin-, metallin- ja pahvinkeräysastiat löytyvät 1- ja 3 - parkkialueiden roskakatoksista. Lisäksi pahvinkeräysastioita löytyy 12 K talon edustalla olevasta roskakatoksesta sekä 14 M ja 14 0 talon välistä. Käytettyjä paristoja vastaanottaa mm. K-market Iso-Kappa.       

6. Isännöitsijän yhteystiedot
Ilkka Kuulasmaa (Janne Palmroos) puh. (09) 566 4969 vastaanotto ma 18-19 (järjestetään hallituksen toimesta) kannelmaen.pientalot@fonet.fi  tai toimisto@tilivalvonta.fi   Isännöitsijän sairausloman sijainen on Ilkka Kuulasmaa, yhteystiedot ovat samat kuin yllä. Voit myös lähettää viestin suoraan osoitteeseen toimisto@tilivalvonta.fi       

Huoltomiehen puhelinnumero on aina 050 552 3506.
Toivotamme kaikille lämmintä ja aurinkoista kesän alkua!