Kannelkylän asukastiedotteet

Asukastiedote 4/2014

1. Pitkäaikaisen lainan velkaosuuksien poismaksaminen
Huhtikuussa asukkailla on taas mahdollisuus maksaa oma osuutensa vuoden 2008 lämmönsäätely ja sadevesilainasta. Tästä lainasta on jo aiemmin voinut maksaa oman osuutensa pois. Jos vastikemaksukuitissa ei ole rahoitusvastiketta " lämmöns sadev 08", niin oma lainaosuus on maksettu pois.

Osakkaiden velkaosuudet vuoden 2008 lämmönsäätely ja sadevesilainasta ovat 27.4.2014 seuraavat:

Velkaosuudet

Maksu tulee suorittaa taloyhtiön tilille FI84 2001 3800 0062 06, ilman viitettä 25.4.2014 mennessä. Tiedonanto osassa on mainittava huoneiston numero ja se, että kyseessä on velkaosuusmaksu. Osakas, joka on maksanut velkaosuutensa, maksaa 1.5.2014 alkaen vastikkeensa ilman tämän lainan rahoitusvastiketta.          Seuraava mahdollisuus maksaa huoneiston lainaosuus on toukokuussa. Tästä ilmoitetaan tarkemmin toukokuussa.    

2. Koirien jätökset alueella ja lintujen ruokinta 
Perinteisesti alueella asuvat lemmikkien omistajat ovat huolehtineet siitä, että lemmikit eivät tee jätöksiään Kannelkylän alueelle. Suurin osa alueestamme on joko asukkaiden piha-aluetta tai pienten lasten leikkialuetta, joten on perusteltua, että tarpeita ei taloyhtiön alueelle tehdä. Lähialueella on paljon hyviä ulkoilumaastoja, jossa lemmikeitä voi käyttää tarpeillaan. Muistetaan siivota jätökset.   Lintujen ruokinta taloyhtiön alueella on kielletty. Lintujen ruoka tuo alueelle myös paljon rottia ja citykaneja, jotka ovat aiheuttaneet ikäviä ilmiöitä alueella ja niitä on hyvin vaikea saada hävitettyä niin kauan kuin ruokaa on tarjolla. Rotta kiipeää myös korkeammalle asetettuihin ruokintapaikkoihin. Tästä syystä lintujen ruokinta on kokonaan kielletty taloyhtiön alueella.     

3. Hake 
Talkoissa haketettiin paljon oksia. Tätä haketta on nyt keskiaukiolla, josta sitä voi vapaasti halutessaan hakea pensaiden yms alle. Käyttäkää hyödyksi!                     

4. Suojeluhenkilöstö 
Halukkaita taloyhtiön suojelupäälliköksi tai hänen varamiehekseen etsitään yhä. Tehtäviin kuuluu pelastussuunnitelman ylläpitoa, kalustosta huolehtimista ja pelastautumistilanteessa tilanteen johtamista. Tehtävien hoito edellyttää pienimuotoisen koulutuksen läpikäyntiä. Taloyhtiö kustantaa koulutuksen. Kaikkia asiasta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan isännöitsijälle tai hallitukselle       

5. Isännöitsijän yhteystiedot:   
Isännöitsijän sairausloman sijainen on Ilkka Kuulasmaa.
Ilkka Kuulasmaa puh. (09) 566 4969 vastaanotto ma 18-19 (järjestetään hallituksen toimesta)          toimisto@tilivalvonta.fi 

Huoltomiehen puhelinnumero on aina 050 552 3506. Toivotamme kaikille hyvää pääsiäistä ja aurinkoista kevättä!